LUENTOJA JA WORKSHOPPEJA

Tarjoan luentoja ja workshoppeja erilaisista aiheista. Räätälöin asiasisältöjä tilauksen mukaan myös hyvin spesifeistä aihekokonaisuuksista. Tällä hetkellä valmiita luentokokonaisuuksia tarjoan mm. seuraavista aiheista:

- PANIIKISTA PUREMISEEN: Reaktiivisen ja stressiherkän koiran kouluttaminen

- ELÄMÄÄ PISSAKISSAN KANSSA: Kissan stressikäyttäytymisen eri muodot ja niiden hoitaminen

- RAUHOITTAVAT SIGNAALIT JA KOIRIEN ELEKIELI: workshoppi vuoropuhelusta kehonkielellä eläimen kanssa

- KÄYTÄNNÖN ELÄINSUOJELU: mitä jokaisen on hyvä tietää eläinsuojelusta ja eläinten auttamisesta arjessa, tietoa ja apua puuttumiseen sekä esimerkkejä suomalaisen eläinsuojelutyön kääntöpuolesta

- MINULLEKO RESCUEKOIRA? Kattava infopaketti ideasta käytännön prosessiin miten vastuullinen adoptio tapahtuu ja mitä rescuekoiran omistajalta vaaditaan. Luento toimii myös hyvänä tietopakettina kaikille rescuekoira-ilmiöstä kiinnostuneille, sillä se käsittelee rescuetyötä laajemminkin kuin vain adoption näkökulmasta.

- MIKSI KISSANI EI TARVITSE PENTUJA: Tietoa ja faktoja suomalaisesta kissanpitokulttuurista ja siitä miksi joka vuosi yli 20 000 koditonta kissaa päätyy heitteille. Käsitellään myös sitä arkea mitä löytöeläintalossa eletään kodittomien kissojen kanssa tai millaisia haasteita kissojen loukuttajat kohtaavat. Pohditaan myös mitä vastuullinen pennuttaminen tarkoittaa.